van Rijn Douchewanden

Met van Rijn Douchewanden creëert u rust en ruimte in uw badkamer. Het merk heeft een groot aanbod aan uitvoeringen en formaten voor iedere badkamer, waarbij glas steeds centraal staat. De transparantie hiervan geeft een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat zelfs kleine ruimtes groter lijken. U heeft de keuze uit verschillende profielen die u qua kleur en stijl af kunt stemmen op het interieur van uw badkamer. Zo is er voor iedere stijl, smaak en voor ieder budget een mooie douchewand. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en in totaal 9 glassoorten. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen qua deuren, uiteenlopend van inloopdeuren tot klapwanden. Van Rijn Douchewanden geven uw badkamer een unieke en verfijnde uitstraling.

Ruime keuze

100+ uitvoeringen
25+ formaten
Bijpassende accessoires
9 glas soorten
Douchewanden
Badwanden
Klapwanden
Inloopdeuren

Uitvoeringen

Standaard serie
Excellent serie
Profielloos
Soft Close
Move
Steel
Infinity

Profielen

RVS
RVS gepolijst
Mat zwart
Mat wit
Chroom
Rond en vierkant

Kom naar de showroom voor van Rijn douchewanden

Bent u benieuwd naar onze collectie van Rijn Douchewanden? Kom dan naar onze showroom in Enschede om deze met eigen ogen te aanschouwen. De douchewanden zijn prima te combineren met onze uitgebreide collectie tegels voor in de badkamer en met een keur aan badkamermeubels. Ook voor kranen, spiegels en sanitair kunt u bij ons terecht.

Profielen

Kom naar de showroom voor de fraaie collectie van Rijn douchewanden
van Rijn onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan van Rijn douchewanden voor u om gepolijt en mat

Zwart

RVS

Chrome

Wit

veiligheidsglas

Om uw badkamer stijlvol af te werken met uw eigen unieke accent hebben wij de keuze uit wel 9 glassoorten. Of u nu de voorkeur geef aan helder glas, glas met een werkje, chique rookglas in brons kleur of een modern grijs, met van Rijn douchewanden kunt u alle kanten op. De glassoorten zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden comfort, stijl en veiligheid.

Helder

Crepi

Crepi

Rookglas brons

Rookglas grijs

Glas Plus

Optiwhite

Gesatineerd

Dark Grey