Badkamer kopen in Enschede? 

Wilt u een mooie badkamer kopen in Enschede? Kom dan bij ons langs in onze vernieuwde showroom. We bieden een ruime collectie badkamermeubels, douchewanden, kranen, ligbaden en accessoires voor een prachtige badkamer. In onze showroom kunt u badkamer opstellingen van de beste merken bekijken. We stellen met u de badkamer samen en maken hiervan een 3d visualisatie. Zo krijgt u vooraf een goede indruk van het eindresultaat. U kunt tevens bij ons tegels voor de vloer en wand bekijken en combineren. We bieden een ruime assortiment tegels in vele formaten, kleuren en looks. Voor elke woonstijl en budget hebben we een passende oplossing in huis. We kunnen het tegelwerk en de montage van de badkamer ook voor u verzorgen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. Kom langs voor een persoonlijk en helder advies en we helpen u graag verder met de realisatie van uw droombadkamer.

Badkamermeubels

Voor iedere woonstijl en budget leveren we badkamermeubels die u geheel op maat kunt samenstellen. U kunt kiezen uit diverse materialen, kleuren in verschillende afwerkingen. Behalve standaard formaten kan een meubel volledig op het gewenste formaat worden gemaakt. 

Wastafels

De wastafels en kommen hebben prachtige ontwerpen en zijn in vele maten en vormen te verkrijgen. Kies voor een wastafel met muurbevestiging of een opzetwasbak in een opvallende vorm. Met bijzondere kleurcombinaties zoals mat zwart en goud of zilver en wit creëert u een badkamer waar u van kan genieten!

Kranen

Kranen zijn zeer van belang in elke badkamer. Ze moeten hun functionaliteit en levensduur elke dag weer opnieuw bewijzen. Vanaf dag één tot vele jaren daarna moeten ze met hun feilloze look en tijdloze design blijven imponeren.

Douchewanden

Tegenwoordig is er veel mogelijk met een douchewand. We hebben een ruime selectie aan wanden en cabines in allerlei uitvoeringen en formaten met een uitgebreide collectie aan glassoorten.

Spiegels

We bieden een ruim aanbod aan  hedendaagse spiegels met een prachtig design. Een stijlvolle spiegel boven uw badkamermeubel of wastafel maakt uw badkamer compleet. De vormen en afmetingen van deze spiegels zijn zo opmerkelijk dat ze bijna een kunststuk zijn. Combineer verschillende maten naast elkaar voor een groots effect.

Baden

De moderne en stijlvolle baden van LOOX  aan uw badkamer. Een kunststof spanplafond wordt over het bestaande plafond gemonteerd.  Het oude plafond hoeft niet verwijderd of bewerkt te worden. Het nieuwe spanplafond kan snel en zonder gedoe worden gemonteerd in uw badkamer. 

Toilet en Bidet

We bieden een ruim aanbod aan  hedendaagse spiegels met een prachtig design. Een stijlvolle spiegel boven uw badkamermeubel of wastafel maakt uw badkamer compleet. De vormen en afmetingen van deze spiegels zijn zo opmerkelijk dat ze bijna een kunststuk zijn. Combineer verschillende maten naast elkaar voor een groots effect.

Spanplafonds

Een spanplafond zorgt voor een sfeervolle en ontspannen feel aan uw badkamer. Een kunststof spanplafond wordt over het bestaande plafond gemonteerd.  Het oude plafond hoeft niet verwijderd of bewerkt te worden. Het nieuwe spanplafond kan snel en zonder gedoe worden gemonteerd in uw badkamer. 

Kom naar de showroom voor een complete badkamer

In onze ruime showroom in Enschede kunt u een gevarieerde collectie aan badkamermeubels, spiegels, wastafels, douchewanden, kranen en spanplafonds bekijken van de meest gewaardeerde merken. Deze kunt u zelf samenstellen voor het creëren van de perfecte badkamer. Bekijk ook onze collectie vloer en wandtegels voor een complete badkamer. Allemaal geselecteerd op kwaliteit, vormgeving en woontrends. Wat u ook mooi vindt, er is altijd wel een attribuut die past bij uw smaak en inrichting. Kom langs bij ons en we helpen u graag verder met praktische tips en helder advies. Altijd voor een scherpe prijs bij Winters en Walter. Lees hier de ervaringen van onze klanten 

Badkamer kopen in Enschede? Vraag een scherpe offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het samenstellen van een offerte.
U kunt ook naar de showroom komen om badkamers te bekijken. We kunnen tevens een badkamer visualiseren voor een goede indruk van het eindresultaat.