Spanplafond

Een spanplafond staat garant voor een sfeervolle en praktische afwerking van uw badkamer. Een kunststof spanplafond wordt over het bestaande plafond gemonteerd, dus is het niet nodig het oude plafond te verwijderen of te bewerken. Het nieuwe spanplafond kan snel en zonder rommel worden gemonteerd overal in huis. Spanplafonds zijn gemaakt van PVC en dus uitermate geschikt tegen vocht en water. Zeker in badkamer is dit geen overbodige luxe, want schimmels en vochtplekken komen hier het meeste voor. Een spanplafond is volledig onderhoudsvrij, eenvoudig te reinigen en geschikt voor plafondverlichting. Ga voor een elegante uitstraling en geniet van een duurzaam plafond zonder schilderwerk. Er is keuze in een matte en een hoogglans variant. En als u echt iets bijzonders wilt, kiest u voor een plafond met een full color print en ingebouwde led verlichting.

Spanplafond

mat
glans
pvc
vochtbestendig
alle kleuren
print en decor

Hoogglans

Ruimtes worden optisch veel ruimtelijker met een hoogglans plafond. Het spiegeleffect geeft een unieke look aan de badkamer.

Kleur en decor

Spanplafonds zijn in alle mogelijk kleuren verkrijgbaar. Geef de ruimte een eigentijdse uitstraling met een gekleurd plafond. Wilt u echt iets bijzonders in huis? Kies dan voor een plafond met een print en verlicht door energiezuinige led verlichting.

Spanplafond gemonteerd door de vakspecialisten van Indara

Overweegt u een spanplafond in de badkamer of andere ruimte in huis? Kom dan even langs naar onze showroom en we helpen u graag verder met uw woonwensen. Voor het realiseren van spanplafonds werken we samen met de vakspecialisten van Indara. Al vele jaren een begrip in de regio op het gebied van spanplafonds en verlichting. Een stijlvol verlicht spanplafond gecombineerd met onze hoogwaardige tegels en sanitair zorgt voor een prachtige badkamer waar u vele jaren zorgenvrij van kunt genieten. Samen met Indara staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap en zorgen voor een perfect eindresultaat, elke keer weer! Lees meer over ons assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels voor elke woonstijl en budget.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.