Colorker Giant

Colorker Giant is een prachtige natuursteenlook tegelserie in drie moderne kleuren. De serie is opgebouwd in modulaire formaten voor het maken van een echte kasteelvloer. Een klassiek legpatroon die vaak werd toegepast in de oude gebouwen van weleer. De natuurlijke texturen van natuursteen gecombineerd met de gekartelde randen zorgen voor een authentieke en tijdloze vloer. Elke tegel heeft zijn eigen unieke patroon wat zorgt voor een levendige uitstraling. De rustieke kleuren passen bij vele woonstijlen, van klassiek tot modern.

Giant

3 kleuren
4 formaten
natuursteenlook
modulair

Kleuren

White
Grey
Dark

Formaten 

22×22
22×44
44×44
44×66

Natuursteenlook

We hebben nog meer prachtige natuursteenlook tegels in huis. Bekijk een overzicht van natuursteenlook tegelseries

Alles onder een dak bij Winters badkamers en tegels

Voor een complete badkamer bent u van harte welkom in onze showroom. We bieden een ruime collectie sanitair, badkamermeubels en douchewanden van de beste merken. Voor iedere woonstijl en budget hebben we prachtige oplossingen voor u klaar staan. Maar ook voor kranen, spiegels en verlichting kunt u bij ons terecht. Samen stellen we de badkamer samen en maken hiervan een realistische 3d visualisatie. Zo krijgt u vooraf een goede indruk van het eindresultaat. Voor de tegels kunt u direct mooie combinaties maken. We bieden een ruime en gevarieerde collectie voor de wand en vloer. Tegels in vele kleuren, looks en formaten. We verzorgen uw tegelwerk overal in huis en de complete montage van de badkamer. Ervaren vakspecialisten staan garant voor het beste eindresultaat zonder concessies. Geen gedoe, maar alles onder één dak. En dat voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters Badkamers & Tegels. 

Colorker Giant - White

Giant
White
44×44
Giant
White
22×22
Giant
White Mix
 
Giant
White
44×66
Giant
White
22×44

Grey

Giant
Grey
44×44
Giant
Grey
22×22
Giant
Grey Mix
 
Giant
Grey
44×66
Giant
Grey
22×44

Dark

Giant
Dark
44×44
Giant
Dark
22×22
Giant
Dark Mix
 
Giant
Dark
44×66
Giant
Dark
22×44

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.