Douglas & Jones Province

Omarm de authentieke charme van Douglas & Jones Province. Sierlijke natuursteenlook tegels zorgen voor een tijdloze ambiance in uw huis. Betoverende texturen en onregelmatige fossiele insluitsels van oude rotsformaties variëren over elke tegel, waardoor een gevarieerde vloer of muur ontstaat. Subtiele kleurnuances completeren de aantrekkingskracht van de tegels. Vier moderne tinten vormen de perfecte basis voor uw interieur. Kies robuuste XXL tegels of creëer een prachtige lay-out met complementaire formaten en geniet van de complimenten op uw housewarmingfeest.

Province

4 kleuren
4 formaten
modulair
wand en vloer
natuursteenlook

Kleuren

Beige
Taupe
Grey
Dark

Formaten 

60×60
40×80
80×80
60×120

Douglas & Jones 

Meer Douglas & Jones tegels? Bekijk hier de complete collectie.

Kom langs voor de prachtige natuursteenlook serie Douglas & Jones Province

In onze ruime showroom in Enschede kunt u de complete collectie van het Nederlandse merk Douglas & Jones bekijken. Stuk voor stuk topseries geselecteerd op kwaliteit, vormgeving en woontrends. Wat u ook mooi vindt, er is altijd een tegel die past bij uw smaak en woonstijl. U kunt bij ons keramische tegels bekijken van de beste merken in vele uitvoeringen. In badkamer opstellingen, op grote vloervlakken en in overzichtelijke tegelkasten. Het assortiment omvat vele formaten, kleuren en looks. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters Badkamers & Tegels.

Beige

Province
Beige
80×80
Province
Beige
 60×120

Taupe

Province
Taupe
 80×80
Province
Taupe
60×60
Province
Taupe
 40×80 en 60×120

Grey

Province
Grey
80×80
Province
Grey
 60×60
Province
Grey
 40×80

Dark

Province
Dark
 80×80

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van de bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met een prachtige badkamer.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.