Toiletpotten 

Voor uw droombadkamer bent u bij Catalano en Laufen toiletpotten aan het goede adres. Het moderne design zorgen voor een stijlvolle en unieke uitstraling. Deze gerenommeerde merken weten als geen ander een pareltje te maken van uw toiletpot. Voor een bijzonder effect gaat u voor een gouden pot, al of niet in combinatie met zwart, misschien kiest u wel voor een unieke vorm. De potten zijn beschikbaar in vele kleuren voor een stijlvolle badkamer passend bij de stijl van uw interieur. In onze showroom kunt ons groot aanbod van de toiletpotten bekijken voor de juiste match met uw badkamer.

Kleur en design

De toiletpotten van Catalano bieden breed scala aan mogelijkheden om te combineren met kleur. De Colori serie van Catalano kunnen uw badkamer een unieke uitstraling geven. De Gold en Silver serie brengen een speciaal effect aan uw badkamer. Een Mix van kleur en design 

Defeceren zonder zorgen

Altijd een frisse toilet zonder nare geurtjes. Met het duo fresh systeem wordt de lucht gezuiverd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kunt u het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Voor ieder gebruik 

Met Laufen toiletpotten bent u verzekerd van de beste en nieuwste  technieken. Gecombineerd met strakke ontwerpen zijn deze potten een pracht stuk in uw badkamer.  Comfortabel en hygiënisch. U kunt bijvoorbeeld ook het reservoir of toiletbril vervangen voor een andere uit de Laufen collectie. 

Kom naar de showroom voor Catalano en Laufen toiletpotten

Bent u benieuwd naar onze collectie Catalano en Laufen toiletpotten? Kom dan naar onze showroom om deze met eigen ogen te aanschouwen. De toiletpotten zijn prima te combineren met onze uitgebreide collectie tegels voor in de badkamer. Ook voor kranen, spiegels en sanitair kunt u bij ons terecht. Onder een kleine greep uit het uitgebreide assortiment badkamer meubels van Catalano en Laufen.

Catalano new flush

Catalano en Laufen

New zero

Catalano en Laufen

New zero

Catalano en Laufen

New zero

Catalano en Laufen

New zero

Catalano Colori

Catalano en Laufen

Blue

Catalano en Laufen

Light Silver

Catalano en Laufen

Silver

Catalano en Laufen

Gold

Catalano en Laufen

Brown

Catalano en Laufen

Black

Catalano en Laufen

Green

Catalano gold & silver

Zero_wc_sospesoNF_55x35_GW_48f5d6c68e82eb9f50d15ab46b797ae8.jpg

Gold and white

Zero_wc_sospesoNF_55x35_GB_961cfe897c3873d1a084eff5ee39d034.jpg

Gold and black

Zero_Classy_Wc_55x35_BO_a0ce92f286cc27945f0eda89f71e6b78.jpg

Gold and white

Zero_Classy_Wc_55x35_BA_85aa276937712ab4363288f9553d0aed.jpg

Silver and white

Laufen

Kartell Laufen

Toilet pot laufen (Small)

Ilbagnoalessi

PP01_824858_t_Product_Pictures_TF_Mob_prod_xxl (Small)

The New Classic

Palace

Ilbagnoalessi

Ilbagnoalessi

Sonar

Kartell

Lua

Pro

Pro

Florakids