Winters & Walter voor een complete badkamer

We verzorgen de gehele samenstelling van uw nieuwe badkamer. Tegels, sanitair, meubilair en accessoires, we hebben het allemaal in huis. De beste merken met de nieuwste collecties en woontrends. We adviseren, leveren en maken de gehele badkamer op maat. Ervaren vakspecialisten verzorgen de complete aanleg van de badkamer. Kom langs en we helpen u graag verder met het samenstelen van uw droombadkamer. We visualiseren dit vooraf, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Voor iedere woonstijl en budget de juiste oplossing bij Winters & Walter

Badkamer meubels

Douchewanden

Ligbaden

Waskommen

Kranen

.

Douche sets

.

Spiegels

LoooX Badkamermeubels

Een moderne look en praktisch in gebruik met LoooX badkamermeubels. Met de eikenhouten badkamermeubels van dit kwaliteitsmerk geeft u uw badkamer een warme en sfeervolle uitstraling. We bieden het complete assortiment meubels en u kunt ook zelf uw meubel volledig op maat samenstellen. Tailor-Made bij Looox. 

lees verder >

Brauer kranen voor wastafel, bad en douche

Voor elke toepassing en stijl bieden we een zeer uitgebreide collectie kranen en complete sets voor bad en douche. In prachtige en moderne uitvoeringen en in diverse kleuren. Kom langs om een selectie van de mooiste kranen van het gerenommeerde merk Brauer bij ons te bekijken. Er is altijd een kraan die bij u past bij uw badkamer.

lees verder >

van Rijn douchewanden en cabines

Met van Rijn Douchewanden creëert u rust en ruimte in uw badkamer. Het merk heeft een groot aanbod aan uitvoeringen en formaten voor iedere badkamer, waarbij glas steeds centraal staat. De transparantie hiervan geeft een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat zelfs kleine ruimtes groter lijken. Kom langs voor  hoogwaardige douchewanden en cabines van Hollandse bodem.

lees verder >

LoooX wastafels & waskommen

De LoooX wastafels uit onze uitgebreide collectie zijn uitermate geschikt voor een modern en hedendaags interieur. Geen standaard wastafels, maar inventieve en creatieve oplossingen in de vorm van rechthoekige of ronde waskommen. De waskommen zijn met de hand gemaakt en zijn vervaardigd van keramiek in verschillende kleuren en prints. Mooi voor de badkamer en toilet.

lees verder >

HIPP Design spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Met de innovatieve LED design spiegels van HIPP Design spiegels heeft een echte eyecatcher in de badkamer. De spiegels van HIPP zijn praktisch en uitermate modern. En voorzien van spiegelverwarming zodat een beslagen spiegel niet meer voorkomt. We bieden de complete HIPP collectie met een ruime keuze uit formaten, vormen en uitvoeringen.

lees verder >