Douglas & Jones tegels 

Douglas & Jones tegels is een gerenommeerd tegelmerk met een breed scala aan tegelseries in vele variaties. Voor elke woonstijl en trend is er een tegel die voldoet aan de uw wensen. Een prachtige tegelcollectie opgebouwd met de meest voorkomende formaten, kleuren en looks. De design tegels zijn ontworpen door vormgevers van eigen bodem en vormen de perfect basis voor uw interieur. Kom langs in onze showroom en laat uw verrassen door de inspirerende tegelcollectie van Douglas & Jones.

Douglas & Jones

12 series
5 looks
16 formaten
wand en vloer
modulair
decors voor wand
mozaïek
XXL formaten

Looks

Marmer
Beton
Natuursteen
Hout
Metaal

Formaten 

5×20
30×30
30×60
40×80
60×60
80×80

Eigen stijl

Elke  serie in de collectie van Douglas en Jones heeft een eigen thema of geïnspireerd op materialen uit de natuur of door mensen gemakt. Beton, metaal of natuursteen, het komt allemaal voor in de collectie. 

Kom langs voor de prachtige collectie Douglas & Jones tegels

In onze ruime showroom in Enschede kunt u op het gemak tegels bekijken van Douglas & Jones. Naast deze collectie hebben we nog veel meer prachtige tegelseries in huis van de beste merken. Stuk voor stuk topseries geselecteerd op kwaliteit, design en stijl. Wat u ook mooi vindt, er is altijd wel een tegel die past bij uw smaak en inrichting.  U kunt bij ons tegels bekijken in badkamer opstellingen, op grote vloervlakken en in overzichtelijke tegelkasten. Onze collectie omvat vele formaten, uitvoeringen, kleuren en looks. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters Badkamers & Tegels.

Douglas & Jones collectie

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.