Baldocer Hampton

Geef de ruimte een elegante uitstraling met Baldocer Hampton. De natuursteenlook tegels zijn een echte aanwinst op de vloer en wand. De tegels tonen  de uitbundige texturen en kleuren van het elegante onyx gesteente. Elke tegel heeft zijn eigen unieke tekening en en dat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van oorspronkelijke gesteente. De luxe uitstraling van natuursteen samen met het gemak van keramiek. Eenvoudig te reinigen en geen gedoe met vocht en vlekken. Er is keuze is een matte naturel uitvoering een een gepolijste tegel. De tegels zijn verkrijgbaar is een fraai XXL formaat van 60×120

Hampton

natuursteenlook
2 varianten
mat en gepolijst

Kleuren

Natural
Pulido

Formaten 

60×120

Natuursteenlook

We hebben nog meer prachtige natuursteenlook tegels in huis. Bekijk een overzicht van natuursteenlook tegelseries

Alles onder een dak bij Winters badkamers en tegels

Voor een complete badkamer bent u van harte welkom in onze showroom. We bieden een ruime collectie sanitair, badkamermeubels en douchewanden van de beste merken. Voor iedere woonstijl en budget hebben we prachtige oplossingen voor u klaar staan. Maar ook voor kranen, spiegels en verlichting kunt u bij ons terecht. Samen stellen we de badkamer samen en maken hiervan een realistische 3d visualisatie. Zo krijgt u vooraf een goede indruk van het eindresultaat. Voor de tegels kunt u direct mooie combinaties maken. We bieden een ruime en gevarieerde collectie voor de wand en vloer. Tegels in vele kleuren, looks en formaten. We verzorgen uw tegelwerk overal in huis en de complete montage van de badkamer. Ervaren vakspecialisten staan garant voor het beste eindresultaat zonder concessies. Geen gedoe, maar alles onder één dak. En dat voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters!

Hampton Natural

Hampton
Natural
60×120
Hampton
Natural
60×120

Hampton Pulido

Hampton
Pulido
60×120
Hampton
Pulido
60×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.