Colorker Linnear

Colorker Linnear is een decoratieve houtlook serie voor de wand. De tegels tonen een verfijnd lijnenspel met echt reliëf in de toplaag en geven de ruimte een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in vier warme houtkleuren die zich prima laten combineren met andere kleuren en looks op de vloer. De tegels uit serie Linnear zijn verkrijgbaar in twee formaten en kunnen overal in huis worden gebruikt.  Deze houtlook tegels moet u echt zelf gezien en gevoeld hebben. Ze staan voor u klaar in onze showroom, waar u de wandtegels kunt combineren met onze ruime collectie vloertegels.

Linnear

4 kleuren
2 formaten
houtlooklook
waandtegels
reliëf

Kleuren

White
Olive
Natural
Nut

Formaten 

30×60
31×100

Houtlook

We hebben nog meer prachtige houtlook tegels in huis. Bekijk een overzicht van houtlook tegelseries

Alles onder een dak bij Winters badkamers en tegels

Voor een complete badkamer bent u van harte welkom in onze showroom. We bieden een ruime collectie sanitair, badkamermeubels en douchewanden van de beste merken. Voor iedere woonstijl en budget hebben we prachtige oplossingen voor u klaar staan. Maar ook voor kranen, spiegels en verlichting kunt u bij ons terecht. Samen stellen we de badkamer samen en maken hiervan een realistische 3d visualisatie. Zo krijgt u vooraf een goede indruk van het eindresultaat. Voor de tegels kunt u direct mooie combinaties maken. We bieden een ruime en gevarieerde collectie voor de wand en vloer. Tegels in vele kleuren, looks en formaten. We verzorgen uw tegelwerk overal in huis en de complete montage van de badkamer. Ervaren vakspecialisten staan garant voor het beste eindresultaat zonder concessies. Geen gedoe, maar alles onder één dak. En dat voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters!

Colorker Linnear - White

Linnear
White
30×60
Linnear
White
31×100

Olive

Linnear
Olive
30×60
Linnear
Olive
31×100

Natural

Linnear
Natural
30×60
Linnear
Natural
31×100
Linnear
Natural Decor
31×100

Nut

Linnear
Nut
30×60
Linnear
Nut
31×100

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.