Douglas & Jones Ambiance

De tegelserie Douglas & Jones Ambiance is een prachtige natuursteenlook tegelserie in twee moderne kleuren. De uiterlijke kenmerken van gesteente feilloos nagebootst met keramiek. Elke tegel heeft zijn eigen unieke textuur met kleurnuances, waardoor een gevarieerde vloer of wand ontstaat die niet van het oorspronkelijke materiaal te onderscheiden is. Voor een robuuste en tijdloze uitstraling op de vloer en wand. Ook leuk voor de wand zijn de bijpassende mozaïeken voor een decoratief effect.

Ambiance

2 kleuren
3 formaten
natuursteenlook
wand en vloer
mozaïek

 

Kleuren

Grey
Dark

Formaten 

30,5×30,5
60×60
90×90

Douglas & Jones 

Meer Douglas & Jones tegels? Bekijk hier de complete collectie.

Kom langs voor de natuursteenlook tegelserie Douglas & Jones Ambiance

In onze ruime showroom in Enschede kunt u de complete collectie van het Nederlandse merk Douglas & Jones bekijken. Stuk voor stuk topseries geselecteerd op kwaliteit, vormgeving en woontrends. Wat u ook mooi vindt, er is altijd een tegel die past bij uw smaak en woonstijl. U kunt bij ons keramische tegels bekijken van de beste merken in vele uitvoeringen. In badkamer opstellingen, op grote vloervlakken en in overzichtelijke tegelkasten. Het assortiment omvat vele formaten, kleuren en looks. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters Badkamers & Tegels.

Grey

Ambiance
Grey
90×90
Ambiance
Grey
60×60
Ambiance
Grey Mozaïek
30,5×30,5

Dark

Ambiance
Dark
90×90
Ambiance
Dark
60×60
Ambiance
Dark Mozaïek
30,5×30,5

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van de bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met een prachtige badkamer.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.