Ragno Look

Ragno Look is een compacte serie met gekleurde tegels voor de wand. Er is keuze uit moderne kleuren voor een tijdloos en levendig accent op de wand. De glanzende tegels kunnen zowel staand als liggend worden toegepast. Elke kleur bestaat uit een mix van tinten voor een gevarieerde wand. De tegels zijn overal in huis te gebruiken. Leuk voor de keuken en stijlvol in de badkamer.

Look

7 kleuren
1 formaat
wandtegels
glans

Kleuren

Bianco, Blu,
Ocra, Avio,
Beige, Ocra,
Oliva, Antraciet

Formaat

6×24

Ragno tegels

We hebben nog meer prachtige tegels van Ragno in huis. Bekijk hier de Ragno Incanto.

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met tegels en een prachtige badkamer.

Ragno Look 6x24 cm

Bianco
Blu
Ocra
Avio
Beige
Oliva
Nero

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.