Douglas & Jones Marbles

Douglas & Jones Marbles is een prachtige marmerlook serie met prachtige marmersoorten die feilloos zijn nagebootst. De keramische tegels zijn net zo mooi als echt natuursteen, maar dan wel eenvoudig te reinigen en onderhoudsvrij. De uitbundige tegels zijn rijk uitgevoerd met de kenmerkende gekleurde aders van marmer en geven de ruimte een elegante uitstraling. Geen tegel is hetzelfde waardoor de vloer of wand een natuurgetrouwe weergave toont van dit luxe gesteente. Verkrijgbaar in de meest voorkomende formaten. Ga voor chique met Marbles!

Marbles

10 kleuren
4 formaten
marmerlook
mat en glans
wand en vloer

Kleuren

Lincoln, Scandic,
Desert,
Pisa,
Apulia, Belvedere,
Grotta,
Wells,
Lux, Whitehall

Formaten 

30×60
60×60
60×120
90×90

Douglas & Jones 

Meer Douglas & Jones tegels? Bekijk hier de complete collectie.

Kom langs voor elegante marmerlook tegelserie Douglas & Jones Marbles

In onze ruime showroom in Enschede kunt u de complete collectie van het Nederlandse merk Douglas & Jones bekijken. Stuk voor stuk topseries geselecteerd op kwaliteit, vormgeving en woontrends. Wat u ook mooi vindt, er is altijd een tegel die past bij uw smaak en woonstijl. U kunt bij ons keramische tegels bekijken van de beste merken in vele uitvoeringen. In badkamer opstellingen, op grote vloervlakken en in overzichtelijke tegelkasten. Het assortiment omvat vele formaten, kleuren en looks. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters Badkamers & Tegels.

Lincoln

Lincoln White Glans
60×60 cm
Lincoln White Glans
30×60 cm

Scandic

Scandic Gold Glans
60×120 cm
Scandic Blue Glans
60×120 cm

Desert

Marbles Desert Glans
90×90 cm

Pisa

Pisa Gold Glans
90×90 cm
Pisa Gold Glans
60×60 cm
Pisa Gold Glans
30×60 cm

Apulia

Apulia Gold Glans
60×60 cm
Apulia Gold Glans
30×60 cm

Belvedere

Belvedere Ivory Glans
90×90 cm
Belvedere Marengo Glans
90×90 cm

Grotta

Marbles Grotta Glans
60×120 cm

Wells

Wells Cream Glans
60×60 cm
Wells Ash Glans
60×60 cm
Wells Pearl Glans
60×120 cm

Lux

Lux Laurants Brown Glans
60×60 cm
Lux Laurants Brown Glans
60×120 cm
Lux Laurants Brown Glans
30×60 cm
Lux Kionia Azzurro Glans
60×120 cm
Lux Kionia Smeraldo Glans
60×120 cm
Lux Canfranc Negro Glans
60×120 cm

Whitehall

Whitehall Gris Mat
60×60 cm
Whitehall Gris Glans
60×60 cm

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van de bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met een prachtige badkamer.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.