Baden

Kom volledig tot rust in bad. We hebben verschillende uitvoeringen opgesteld in onze showroom. Baden komen weer vaker voor in de hedendaagse badkamer en zijn behalve functioneel ook een echte eyecatcher. De assortiment omvat uitvoeringen geschikt voor elke badkamer: moderne vrijstaande baden, maar ook baden voor plaatsing in de hoek in vele formaten. In mat of glans en in een moderne kleur. We bieden ook opbergplanken en badkranen om het bad helemaal compleet te maken. We leveren baden en kunnen deze ook voor u plaatsen. Kom langs en we helpen u graag verder met een persoonlijk en helder advies. 

Mooi en modern

Een bad geeft uw badkamer een moderne uitstraling. U kunt deze mooi combineren met onze vloer- en wandtegels. Met het design van Looox en Vigour creëert u een stijlvolle uitstraling. Maar ook praktisch en duurzaam in gebruik.

Uitvoeringen 

Naast de stijlvolle uitstraling kunt u de baden op elke gewenste plek in uw badkamer plaatsen. Zo kunt u kiezen uit hoekbaden, wandbaden of vrijstaande baden. De instap links of juist rechts. Of toch liever een inbouw bad? Wat u ook wenst, we kunnen ze allemaal leveren in verschillende kleuren zoals wit, licht grijs, groen, of zwart. Zowel mat als glans. 

Ruime keuze

Het assortiment is heel veelzijdig en bieden een grote variatie aan mogelijkheden. Uw persoonlijke wensen en ontwerp ideeën vormen de basis voor de juiste keuze van een ligbad.

Kom naar de showroom voor LoooX en Vigour baden

Bent u benieuwd naar onze collectie? Kom dan naar onze showroom. De ligbaden zijn prima te combineren met ander sanitair en kranen en badkamermeubels. We beiden ook een uitgebreide collectie tegels voor in de badkamer. Ook voor spiegels en douchewanden kunt u bij ons terecht. Onder een kleine greep uit het uitgebreide assortiment baden van LoooX en Vigour 

LoooX

LoooX Baden

Easy

LoooX Baden

Chill

Baden
Cool Corner 
LoooX Baden

Cool Wall

Vigour

Derby back to wall acryl

Derby hoekbad acryl links

Vigour Baden

Derby acryl ovaal vrijstaand

Derby acryl rechts a-symmetrisch