Colorker Tangram

Colorker Tangram is een decoratieve houtlook tegel voor de wand. De tegels hebben een reliëf in de toplaag met een speelse patronen. Voor een levendig effect op de wand. De grote tegels zijn verkrijgbaar in 3 warme houtkleuren. De tegels zijn prima te combineren houtlook vloertegels, maar ook met tegellooks als zoals terrazzo, betonlook of natuursteen. Kortom, een veelzijdige tegel voor de liefhebbers van een decoratief accent op de wand en de natuurlijke uitstraling van hout.

Tangram

3 kleuren
1 formaat
houtlook
wand en vloer
reliëf

Kleuren

Camel
Walnut
Coffee

Formaat

31×100

Houtlook

We hebben nog meer prachtige houtlook tegels in huis. Bekijk een overzicht van houtlook tegelseries.

Alles onder een dak bij Winters badkamers en tegels

Voor een complete badkamer bent u van harte welkom in onze showroom. We bieden een ruime collectie sanitair, badkamermeubels en douchewanden van de beste merken. Voor iedere woonstijl en budget hebben we prachtige oplossingen voor u klaar staan. Maar ook voor kranen, spiegels en verlichting kunt u bij ons terecht. Samen stellen we de badkamer samen en maken hiervan een realistische 3d visualisatie. Zo krijgt u vooraf een goede indruk van het eindresultaat. Voor de tegels kunt u direct mooie combinaties maken. We bieden een ruime en gevarieerde collectie voor de wand en vloer. Tegels in vele kleuren, looks en formaten. We verzorgen uw tegelwerk overal in huis en de complete montage van de badkamer. Ervaren vakspecialisten staan garant voor het beste eindresultaat zonder concessies. Geen gedoe, maar alles onder één dak. En dat voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters!

Colorker Tangram Camel-Walnut-Coffee

Tangram
Camel
31×100
Tangram
Walnut
31×100
Tangram
Coffee
31×100

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.