LoooX wastafels & waskommen

De LoooX wastafels uit onze uitgebreide collectie zijn uitermate geschikt voor een modern en hedendaags interieur. Geen standaard wastafels, maar inventieve en creatieve oplossingen in de vorm van rechthoekige of ronde waskommen. De waskommen zijn met de hand gemaakt en zijn vervaardigd van keramiek in verschillende kleuren en prints. De wastafels zijn toepasbaar in zowel het toilet als de badkamer.

Praktische waskommen

De waskommen van LoooX zijn verkrijgbaar in het wit, zwart en verschillende grijstinten. Omdat het opzetkommen zijn, zijn ze gemakkelijk op iedere plek te plaatsen. Dit biedt veel mogelijkheden bij de inrichting van uw badkamer.

Verschillende stijlen 

LoooX wastafels van keramiek zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Ceramic Raw biedt verschillende keuzes in kleur en structuur. Met Ceramic Terrazo gaat u voor een verfijnd stukje Italiaans design in de badkamer. Wilt u een extra brede waskom? Kies dan voor Ceramic Rectangle. Met Ceramic Round of Square, tenslotte, kiest u voor stijl, functionaliteit en elegantie. 

Formaten

De waskommen van LoooX zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De Small uitvoeringen zijn uitermate geschikt voor plaatsing in uw toilet. Hierbij is er tevens een uitvoering is dezelfde stijl voor in de badkamer, zodat u het interieur van beide ruimtes op elkaar af kunt stemmen.  

Kom naar de showroom voor LoooX wastafels

Bent u benieuwd naar onze collectie LoooX wastafels? Kom dan naar onze showroom om deze met eigen ogen te aanschouwen. De wastafels zijn prima te combineren met onze uitgebreide collectie tegels voor in de badkamer en met de LoooX badkamermeubels. Ook voor kranen, spiegels en sanitair kunt u bij ons terecht.

Waskommen

Grey
Terrazzo
Black
Grey
Terrazzo
Black
Grey
Terrazzo