Betonlook tegels  

Met betonlook tegels vormt u een neutrale basis voor iedere woonruimte. De tegels zijn gemakkelijk te combineren met iedere woonstijl en zorgen voor rust en een ruimtelijk effect. De betonlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren, variërend van wit tot beige en verschillende grijstinten. Zowel in de woonkamer, keuken als badkamer biedt dit ideale mogelijkheden om de woonruimte naadloos aan te laten sluiten op uw interieur. Met de grootformaat tegels van 80 x 80 of 100 x 100 cm bereikt u een prachtig ruimtelijk effect en creëert u een robuuste vloer ,waarbij weinig voeg benodigd is. De betonlook tegels zijn ook uitermate geschikt voor op de wand en laten zich prima combineren met gekleurde tegels uit één van onze andere collecties.

Beton

6 kleuren
3 formaten

Kleuren

Grijs
Beige
Bruin
Antraciet
Blauw grijs
Zwart

Formaten 

60×60
80×80
100×100

Looks 

We hebben nog meer prachtige tegels in huis. Bekijk ook de houtlook, marmerlook of
natuursteenlook

Inspiratie met betonlook 

Vorige slide
Volgende slide

Bekijk onze gevarieerde collectie betonlook tegels in onze showroom

In onze showroom in Enschede kunt u onze ruime collectie keramische tegels komen bekijken. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en verschillende maten en kleuren, tegen een scherpe prijs. Bij Winters & Walters vindt u tevens andere moderne tegellooks voor in huis zoals houtlook tegels, natuursteenlook tegels, marmerlook tegels of grote XXL tegels. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze betonlook tegelcollectie.

Betonlook grijs 60×60 

Betonlook grijs 60×60 

Betonlook beige 60×60 

Betonlook beige 80×80 

Betonlook bruin 80×80 

Betonlook antraciet 80×80 

Betonlook blauw grijs 100×100 

Betonlook antraciet 100×100 

Betonlook zwart 100×100 

Betonlook wit  60×120 

Betonlook grijs 60×120 

Bekijk betonlook tegelseries

Cementlook – Keope Noord

Cementlook – Geotiles Ground

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.