Floor Gres Buildtech

Floor Gres Buildtech is een compacte en krachtige tegelserie gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van cement en beton. De fijne texturen en subtiele kleurnuances verschillen per tegel. Zo ontstaat een gevarieerde en rustig ogende vloer geschikt voor elke ruimte in huis. Er is keuze uit vier rustieke kleuren die passen bij vele woonstijlen en interieurs. De tegels zijn verkrijgbaar in een mooie grote uitvoering van 80×80 cm. U kunt de tegels ook prima gebruiken voor de bekleden van een wand. Leg de basis met een keramische cementlook tegel.

Buildtech

4 kleuren
1 formaat
betonlook
wand en vloer

Kleuren

White
Bone
Mud
Coal

Formaat

80×80

Floor Gres

We hebben nog meer prachtige tegels van Floor Gres in huis. Bekijk ook de metaallook  serie Flowtech van Floor Gres.

Alles onder een dak bij Winters badkamers en tegels

Voor een complete badkamer bent u van harte welkom in onze showroom. We bieden een ruime collectie sanitair, badkamermeubels en douchewanden van de beste merken. Voor iedere woonstijl en budget hebben we prachtige oplossingen voor u klaar staan. Maar ook voor kranen, spiegels en verlichting kunt u bij ons terecht. Samen stellen we de badkamer samen en maken hiervan een realistische 3d visualisatie. Zo krijgt u vooraf een goede indruk van het eindresultaat. Voor de tegels kunt u direct mooie combinaties maken. We bieden een ruime en gevarieerde collectie voor de wand en vloer. Tegels in vele kleuren, looks en formaten. We verzorgen uw tegelwerk overal in huis en de complete montage van de badkamer. Ervaren vakspecialisten staan garant voor het beste eindresultaat zonder concessies. Geen gedoe, maar alles onder één dak. En dat voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters!

Floor Gres Buildtech White-Bone-Mud-Coal

Buildtech
White
80×80
Buildtech
Bone
80×80
Buildtech
Mud
80×80
Buildtech
Coal
80×80

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.