Douglas & Jones Cotto Pattern

Douglas & Jones Cotto Pattern is een bijzondere tegel voor het maken van een stijlvol decoratief effect op de wand. De typische terracotta kleur zorgt voor een warme uitstraling in de kamer. De tegels heeft een reliëf in de toplaag en is prima om te combineren met vele kleuren en stijlen. Leuk in de keuken, maar ook voor het bekleden van een schouw of een gedeelte van de wand. De XXL tegel is liggend en staand te gebruiken. 
Let op: vanaf 01-2024 is deze serie niet meer verkrijgbaar. We hebben wel leuke series in dezelfde kleur voor u klaarstaan.

Cotto Pattern

1 kleur
1 formaat
terracottalook
reliëf

 

Kleur

Cotto Pattern

Formaat

60×120

Douglas & Jones 

Meer Douglas & Jones tegels? Bekijk hier de complete collectie.

Kom langs voor de terracotta serie Douglas & Jones Cotto Pattern

In onze ruime showroom in Enschede kunt u de complete collectie van het Nederlandse merk Douglas & Jones bekijken. Stuk voor stuk topseries geselecteerd op kwaliteit, vormgeving en woontrends. Wat u ook mooi vindt, er is altijd een tegel die past bij uw smaak en woonstijl. U kunt bij ons keramische tegels bekijken van de beste merken in vele uitvoeringen. In badkamer opstellingen, op grote vloervlakken en in overzichtelijke tegelkasten. Het assortiment omvat vele formaten, kleuren en looks. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters & Walter.

Cotto Pattern

Cotto Pattern
60×120 

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van de bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met een prachtige badkamer.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.