LoooX badkamermeubels

Kom volledig tot rust in uw eigen badkamer met LoooX badkamermeubels. Met de eikenhouten badkamermeubels van dit kwaliteitsmerk geeft u uw badkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Met de meubels in wit en zwart bereikt u juist weer een strakke uitstraling. De meubels zijn gemakkelijk te combineren met iedere stijl te creëren met Tailor-Made meubels van LoooX.  Kies een wastafelblad als basis en combineer deze met de ladenkasten, onderkasten en hoge kasten van LoooX. Alle meubels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er voor iedere badkamer een oplossing is.

Natuurlijk modern

De eikenhouten meubels van LoooX geven uw badkamer een natuurlijke en moderne uitstraling. De meubels zijn bijvoorbeeld ideaal te combineren met een marmer- of natuursteenlook tegel. Door de stijlvolle afwerking die kenmerkend is voor dit kwaliteitsmerk bereikt u een zeer luxe en chique uitstraling.
Maar ook heel praktisch en duurzaam in gebruik.

Praktisch

Naast de stijlvolle uitstraling staan de badkamermeubels van LoooX tevens bekend als zeer praktisch. De kasten en laden zijn zeer ruim en bieden voldoende opbergruimte. De meubels zijn gemakkelijk schoon te houden en behoeven weinig onderhoud. Een verfijnde mix van topkwaliteit en comfort.

Voldoende opbergruimte

Gebrek aan ruimte is vaak een groot probleem in de badkamer. Met de inbouwnissen van LoooX is hier gemakkelijk een oplossing voor. Een nis kan gemakkelijk weggewerkt worden in uw badkamer en biedt u extra ruimte voor bijvoorbeeld handdoeken of toiletartikelen.

Kom naar de showroom voor LoooX badkamermeubels

Bent u benieuwd naar onze collectie LoooX badkamermeubels? Kom dan naar onze showroom om deze met eigen ogen te aanschouwen. De meubels zijn prima te combineren met onze uitgebreide collectie tegels voor in de badkamer. Ook voor kranen, spiegels en sanitair kunt u bij ons terecht. Onder een kleine greep uit het uitgebreide assortiment badkamer meubels van LoooX. 

Shelf

Solid base shelf
Solid shelf marmerlook
Beton
Mini bas shelf

Meubels

LoooX badkamermeubels
Solid drawer box 
Marmerlook
 
LoooX badkamermeubels
Solid drawer box
Wit
 
LoooX badkamermeubels
Facet
LoooX badkamermeubels
Full frame regaal