-Tegels en sanitair-

Showroom Winters Badkamers & Tegels

In onze ruime showroom kunt u een ruime collectie wand- en vloertegels bekijken. We werken uitsluitend met hoogwaardige keramische tegels van gerenommeerde merken. Voor elke woonstijl en budget hebben we de juiste tegels voor u klaar staan. 

Topcollectie tegels met de nieuwste looks en woontrends voor wand en vloer bij Winters Badkamers & Tegels

Kom langs voor een helder advies en een ruim assortiment tegels. U kunt de tegels bekijken in kasten, op grote vloervlakken en in opstellingen met sanitair. Stuk voor stuk prachtige tegelseries in vele kleuren, formaten en looks. Betonlook, houtlook, metaallook of natuursteenlook en nog veel meer. We hebben ze allemaal in huis! Voor de wand hebben we een mooie collectie kleine wandtegels en mozaïeken in vele kleuren en patronen. Voor een modern en decoratief accent op de wand.

Tegels & sanitair

In onze vernieuwde showroom kunt u tegels bekijken in badkameropstellingen voorzien van sanitair. U kunt tegels combineren met een modern en actueel aanbod sanitair en badkamermeubels van de beste merken. Kranen, hoofddouches, wastafels en spiegels we hebben ze voor u klaar staan in verschillende kleuren en  uitvoeringen.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.