Douglas & Jones Ambiance

De tegelserie Douglas & Jones Ambiance is een prachtige natuursteenlook tegelserie in twee moderne kleuren. De uiterlijke kenmerken van gesteente feilloos nagebootst met keramiek. Elke tegel heeft zijn eigen unieke textuur met kleurnuances, waardoor een gevarieerde vloer of wand ontstaat die niet van het oorspronkelijke materiaal is te onderscheiden. Voor een robuuste en tijdloze uitstraling. Ook leuk voor de wand zijn de bijpassende mozaïeken voor een speels en decorratief effect.

Ambiance

2 kleuren

3 formaten

Natuursteenlook

Mozaïek

Formaten 

30,5×30,5

60×60

90×90

Kom naar de showroom voor de natuursteenlook tegels Douglas & Jones Ambiance

In onze ruime showroom in Enschede kunt u op het gemak tegels bekijken van het Nederlandse merk Douglas & Jones. Naast deze collectie hebben we nog veel meer prachtige tegelseries in huis van de beste merken. Stuk voor stuk topseries geselecteerd op kwaliteit, vormgeving en woontrends. Wat u ook mooi vindt, er is altijd wel een tegel die past bij uw smaak en inrichting.  U kunt bij ons tegels bekijken in badkamer opstellingen, op grote vloervlakken en in overzichtelijke tegelkasten. Onze collectie omvat vele formaten, uitvoeringen, kleuren en looks. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters en Walter.

Grey

Ambiance
Grey
90×90
Ambiance
Grey
60×60
Ambiance
Grey Mozaïek
30,5×30,5

Dark

Ambiance
Dark
90×90
Ambiance
Dark
60×60
Ambiance
Dark Mozaïek
30,5×30,5

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van de bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met een prachtige badkamer.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.